Topp varumärken hos oss! 

PDI och Asian market - Färska grönsaker


Färska kryddor och grönsaker med full kvalitetskontroll av livsmedelsverket.


Produkter:Koriander, vårlök, kinesisk gräslök, färsk gurkmeja, chili, vattenspenat med mera.. 


Q-Rice Brand 


En annan nivå av kvalitet ris, speciell utvald för att möta efterfrågan på den nya generationens kunder som vill njuta estetik smak och stolthet.


Produkter: Jasmin ris, klibb ris, svart- brun- och röd råris.  


Chef's Choice Brand


Under 35 år har Chef’s Choice kontinuerligt levererat den bästa mat kvalitet produkter över hela världen.  Med deras vision om att leverera bästa kvalitet för hälsan och välbefinnandet hos kunderna, är det nya varumärket som skapats för att tjäna innovativa hälsosamma produkter till världen. Vi tror att alla naturliga ingredienser har sin egen fördel och härliga smaker. Naturens charm arbetar hårt på att leverera alla dessa godsaker till dig som färsk och minst bearbetning som möjlig

Produkter: Curry pasta, såser, nudlar och färdig kryddpasta

Madame Wong


Aroy-D Brand


Med deras produkt av hög kvalitet, har dem kunder i över 70 länder TAF spänner över sex kontinenter, nämligen Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien, Oceanien. Kvalitet på varorna levereras genom moderna och punktliga transport kanaler. Oavsett var du är, mat och högsta kvalitet råvaror levereras till din dörr. Tillfredsställelse garanteras om du är ett hushåll, hotell catering eller industriella livsmedels enheter.


Produkter: Kokosmjölk, kokoskräm, curry pasta, söt chili sås, frukt i konserv och frysta dessert

Mama Brand


Produkter: Snabb nudlar i många smaker och torkade nudlar. 
Förutom märken ovan hittar ännu fler i vårt sortiment. Varmt välkommen!